Esküvők

  Esküvők

 

Nagy szeretettel köszöntjük oldalunkon a kedves házasulandó párokat!
 
Az esküvő az ember életének egyik legfontosabb napja, melyen fontos, hogy minden tökéletes legyen. Csapatunk célja, hogy ezt biztosítsuk az ijfú párok számára, és minőségi, kreatív munkával olyan maradandó emléket adjunk át, melyet mindig örömmel nézhetnek vissza. Professzionális DSLR eszközökkel dolgozunk, melyek tökéletes végeredményt kínálnak. Igyekszünk megtalálni a lehető legkreatívabb és legszebb beállításokat. Nagyon fontos számunkra a személyes kapcsolat, ezért minden esküvő előtt egy személyes találkozón szoktuk megbeszélni a részleteket. Ez idő alatt megismerkedhetünk, hiszen mind azt szeretnénk, hogy a Nagy Napon valóban gördülékenyen és felkészülten folyhasson a munka. Az ország egész területén vállalunk megbízást, vagyis vidéki esküvők sem okoznak nekünk gondot. 
 
Három különféle fotós és videós csomagunk van, melyek jelenleg kedvezményes áron elérhetőek. Nyitottak vagyunk különleges kérésekre is, így ha valamit nem találtok meg az Ajánlatunk menüpontban, ne essetek kétségbe, keressetek minket bátran az alábbi elérhetőségeken:
 
e-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
 
tel.: +36304959687