Eljegyzés

Eljegyzés 

Az eljegyzési fotózás elnevezés nem a konkrét esemény megörökítését jelenti, hanem egy esküvő előtti fotózást (videózást) takar, mely során olyan képek készülnek rólatok, amik igazán megmutatnak titeket: felszabadultan, vidáman, fiatalosan. Kapcsolatotok legboldogabb pillanatai kerülnek előtérbe. Sokkal szabadabb ez a nap, hiszen nincsenek kötelezettségek, elintéznivalók, így a képeken nem tükröződik az esetleges nyugtalanság, sietség. Erre az alkalomra öltözzettek kedvetek szerint. Fontos a veletek való első közös munka is, hiszen így egy kicsit jobban megismerkedhetünk egymással. Láthatjátok, hogyan dolgozunk, hogy aztán a Nagy Nap sokkal nyugodtabb és oldottabb hangulatban teljen. Ezek a fotók teszik igazán kerek egésszé az esküvői fotóalbumot.
 
Mivel az esküvő előtt készülnek, lehetőség van rá, hogy a Nagy Napon már ajándék, meghívók, albumok formájában is hozzájáruljanak az esemény fényének emeléséhez.
 
Természetesen igény szerint videózásra is sor kerülhet, ami a későbbiekben az esküvői filmben is jól mutat majd.
 
A részleteket az ajánlatunk menüpontban találjátok, e-mailen vagy telefonon keresztül állunk rendelkezésetekre.

 

e-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

telefon: +36304959687